
“Livet har ingen fjernkontroll
- du må styre det selv”

Vil du drive lunsjeri?
Har du hatt lyst til å drive din egen restaurant, men ikke fått sjansen?
Å drive ett av våre lunsjerier er et godt alternativ. Du får samme frihet til å skape og glede andre – men uten økonomisk risiko. I våre lunsjerier lager kokkene maten. Det er ingen kort-håndtering, kun matproduksjon – fra bunnen av. Vi applauderer entusiasme og kreativitet, og satser på faglig sterke individualister, med eller uten fagbrev – men med en solid faglig forankring. Med frihet til å skape hverdagsglede etter eget hjerte blir vårt lunsjeri ditt eget.
For oss er du firmaets viktigste ressurs. Du blir vår ambassadør – intet mindre. En så respektert rolle blir selvfølgelig verdsatt høyt og honorert deretter.
VÅRE LUNSJERIER
Vi har drevet disse avdelingene i opptil tolv år. Erfaringene fra dette danner grunnlaget for vår nye satsing på å utvide porteføljen:

Hva vi kan gi – og hva vi forventer
- Engasjert, solid organisasjon
- Stor fleksibilitet i henhold til oppdragsgivers ønsker
- Korte kommandolinjer
- Intern vikarordning
- Lokale produsenter og fokus på sporbarhet
- Topp faglig kvalitet
- Fokus på menneskelige ressurser
- Inkluderende arbeidsliv – tilrettelagte stillinger
- Vi jobber for å gjøre hjemmekontor mindre attraktivt
- Vi jobber for å bidra til senket sykefravær
- Bistand og leveranser til interne firmaarrangementer