Har du hatt lyst til å drive din egen restaurant, men ikke fått sjansen?
Å drive ett av våre lunsjerier er et godt alternativ. Du får samme frihet til å skape og glede andre – men uten økonomisk risiko. I våre lunsjerier lager kokkene maten. Det er ingen kort-håndtering, kun matproduksjon – fra bunnen av. Vi applauderer entusiasme og kreativitet, og satser på faglig sterke individualister, med eller uten fagbrev – men med en solid faglig forankring. Med frihet til å skape hverdagsglede etter eget hjerte blir vårt lunsjeri ditt eget.
For oss er du firmaets viktigste ressurs. Du blir vår ambassadør – intet mindre. En så respektert rolle blir selvfølgelig verdsatt høyt og honorert deretter.
Vi har drevet disse avdelingene i opptil tolv år. Erfaringene fra dette danner grunnlaget for vår nye satsing på å utvide porteføljen:
For å gi de beste opplevelsene bruker vi og våre partnere teknologier som cookies for å lagre og / eller få tilgang til enhetsinformasjon. Samtykke til disse teknologiene vil tillate oss og våre partnere å behandle personopplysninger som surfe-/navigeringsatferd eller unike IDer på dette nettstedet og vise (ikke) personlige annonser. Hvis du ikke samtykker eller trekker tilbake samtykke, kan det påvirke visse funksjoner og funksjoner negativt.
Klikk nedenfor for å samtykke til ovennevnte valg eller ta detaljerte valg. Dine valg blir bare brukt på dette nettstedet. Du kan når som helst endre innstillingene dine, inkludert å trekke tilbake samtykket ditt, ved å bruke bryterne på cookie-erklæringen, eller ved å klikke på knappen "Administrer samtykke" nederst på skjermen.