annerledes chili

“Man kan ikke drive god politikk
med dårlig kjøkken”

Om oss

I 1995 sa vi ha det til restaurantlivet og startet med catering for alt fra
små private anledninger til store events.

Seks år senere ble vi av en kunde bedt om å drifte deres kantine. Vi takket ja og har aldri angret. Men det har tatt mer enn tjue år ( jøss, tiden flyr!) før kantinedriften blir vår hovedgeskjeft.

Vi lærte at alle festarrangørers krav er forskjellige og at det kreves spenst og smidighet for at alt skal bli perfekt.

Den erfaringen gjenspeiles i vår drift av kantiner. Vi skreddersyr etter oppdragsgivers behov og ønsker. Ingen av våre kantiner har identisk driftsform. De er like individuelle som bedriftene som
spiser der.

For å underbygge vår egenart stiller vi med ett hovedønske;  At vår oppdragsgiver blir med å investere i arbeidsinkludering og lar oss få med lagkamerater som ellers ville stått utenfor arbeidslivet. Sosial bærekraft er en hjertesak for oss. 

Der er vi kanskje litt annerledes?
Da er det også på sin plass at vi skaper en ny type kantine – vi kaller det “lunsjeri”.

 

historie image
shape image

Historie

Via restauranter som Engebret, Theatercafeen, Le Canard og andre gikk vi midt på nittitallet til catering- og eventbransjen. Å arrangere store begivenheter er en ære – og vi elsker det fortsatt. Idag har vi stadig to selskapslokaler – og vi har hatt vårt eget jubileum som arrangør av 1000 bryllup. I tillegg til alle andre typer selskaper. Underveis begynte vi også å jobbe med kantiner, men den store cateringavdelingen gjorde at kantinene måtte vente. Døgnet har tross alt begrenset antall timer.

Men nå – etter 25 år er det hverdagslunsjen som er helten i vår virksomhet.

LUNSJERIer

Norwegian hovedkontor
Advokatfirmaet BAHR
Hovedorganisasjonen Virke

“Ikke se ned på noen med mindre
du hjelper dem opp”

annerledes pickle